Elftopia

Na de Mystical Fantasy Fair in Heeswijk-Dinther en Castlefest in Keukenhof, Lisse, sloegen we onze tent op in België. Elftopia, de eerste fantasy beurs van ons land, vond plaats tijdens het weekend van 11 augustus in Deinze. In de schaduw van het prachtige kasteel van Ooidonk nam ik foto’s met mijn mobieltje, legde er een filtertje op, en kwam tot het resultaat dat je vindt bij dit artikel.
Naast adepten van cosplay waren er gelukkig ook boekenfanaten aanwezig. Niet zo overweldigend als op Castlefest, waar ook de bekende schrijfster Robin Hobb signeerde, maar meer dan bemoedigend. De sfeer was top, relaxed en gezellig, ook op onze schrijversstand. ‘Leef je droom,’ het motto van Elftopia vierden we hier uitbundig, in het gezelschap van een hoop creatieve, vriendelijke mensen.

 

 

 

2 gedachten over “Elftopia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s