Wat mensen zeggen

Verhalen van de Lacune – Eerste – Raaf

(…)
De cover is echt schitterend gemaakt. Zodra Raaf transformeert, geeft dit een beeld hoe het verloop ervan zou kunnen gaan. Het verhaal op zich is heel bijzonder en ook erg spannend. Zeker de gesprekken die Raaf heeft met kater Balderus. De antwoorden die Balderus geeft, zijn een soort van raadsels vol met soms overbodige informatie, echt geweldig. Maar Balderus is niet de enige personage die Raaf ontmoet op zijn avontuur die echt fascinerend is, er volgen er meerdere. De schrijfstijl van Carine Maes is echt heerlijk om te lezen, ze heeft het onderverdeeld in korte hoofdstukken wat echt fijn en duidelijk is. Het is een verhaal vol fantasie, dieren die praten, omgevingen die anders dan anders zijn, maar dat alles verbaast je totaal niet, je gaat er zo mee in op, dat het echt onmogelijk is om te stoppen met lezen. Raaf is een bijzonder sprookjesachtige fantasie verhaal, wat zowel voor volwassenen als voor young adults geschreven is.
Ilona de Koning op www.bezetenboeken.nl
volledige tekst

Film!
Een boek om te verfilmen. Zeer leuk!
Bunzer op bol.com

Super
Een fantasy die afwijkt van wat er al zoveel op papier is gezet. Originele manier van vertellen en spannend. Ik kijk al uit naar het volgende deel!!
VincentDebl op bol.com

Sfeervol, verrassend en grappig!
Een boek vol spanning en grappige personages in een sprookjesachtige sfeer. De verschillende verhaallijnen komen mooi samen met toch nog enkele verrassende wendingen. Ik kijk al uit naar deel 2!
Amieke op bol.com

Super!
Boeiend verhaal, intrigerende personages maar ook grappig (Balderus is subliem). Verrassende wendingen wat er voor zorgt dat het je niet loslaat. Deel 2 aub!!
Felixiana op bol.com

Goed boek
Leest vlot, ben steeds benieuwd naar het volgende hoofdstuk.
Juniman op bol.com

Gaaf
Wat een waanzinnig boek. Gaaf, ik kijk uit naar het volgende deel.
Marion Alblas op Facebook

 

 

 

Advertenties